Novosti

Novi Eco Dosimat – novi, univerzalni alat koji povećava produktivnost u laboratoriju

29. ožujka 2019.
Novi Eco Dosimat – novi, univerzalni alat koji povećava produktivnost u laboratoriju

U laboratorijima se svakodnevno mnogo vremena provodi na ponavljajućim rutinskim zadacima, kao što su priprema standardnih otopina, kontrola sinteze i / ili izvođenje ručnih titracija. Uz novi Eco Dosimat, koji omogućuje veću brzinu, jednostavnost i pouzdanost obavljanja zadataka, veliki dio tog vremena može se uštedjeti.

Eco Dosimat je kombinacija digitalni birete, magnetske mješalice, zaslona osjetljivog na dodir i dokumentacije usklađene s GLP-om u jednom kompaktnom uređaju. Postoje mnoge rutinske zadaće gdje Eco Dosimat čini veliku razliku, budući da više nisu potrebne staklene burete,  odmjerne tikvice i / ili pipete.

Praktična priprema standardnih otopina
Na zaslon osjetljiv na dodir korisnici jednostavno unose traženu ciljanu koncentraciju i stvarnu težinu uzorka. Eco Dosimat automatski izračunava i isporučuje potreban volumen otapala.

Jednostavno doziranje bilo kojeg volumena (fiksni volumen ili slobodno doziranje) u rasponu µL
Za doziranje fiksnih volumena, korisnici jednostavno unose traženi volumen, pritisnu «start» i Dosimat će dozirati ovaj volumen s µL rezolucijom. Naravno, doziranje je moguće s istom preciznošću i pomoću ručnog kontrolera instrumenta.

Ručne titracije – mnogo jednostavnije i pouzdanije
Digitalna bireta Eco Dosimata čini veliku razliku. Za preciznost µL i maksimalnu praktičnost, brzina doziranja može se kontrolirati pomoću njegovog ručnog regulatora. Nakon titracije, stakleni cilindar Eco Dosimat birete automatski se ponovno napuni. Točan volumen doziranja može se očitati na zaslonu instrumenta, a rezultati koji odgovaraju GMP-u mogu se ispisati pomoću dodira zaslona. Često korištene metode titracije i kalkulacija mogu se u svakom trenutku spremiti na instrumentu za ponovnu uporabu.

Novosti

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas