Novosti

Novi Eco Titrator - nova platforma za titraciju koja pomaže proizvođačima u smanjenju rizika u kontroli kvalitete

29. ožujka 2019.
Novi Eco Titrator - nova platforma za titraciju koja pomaže proizvođačima u smanjenju rizika u kontroli kvalitete

Kada u kvaliteti kontrole nešto pođe po krivu, u pitanje se dovodi reputacija dotične marke. Pametnije je odmah isključiti moguće rizike. S novim Metrohmovim Eco Titratorom to je lako. Titraciju čini toliko jednostavnom, sigurnom i pouzdanom da svatko može provoditi titraciju – i dobiti točne rezultate.

Rastući pritisak na proizvođačku industriju
Raste pritisak na male i proizvođače srednje veličine da provode kontrolu kvalitete u skladu sa službenim propisima. Primjenjuju se stroži standardi kvalitete, osobito na rastućim tržištima. Metrohm s Eko titratorom sa zadovoljstvom pomaže proizvođačima da se suoče s ovim izazovom. Proizveden u Švicarskoj, ovaj novi sustav titracije po konkurentnim cijenama pomaže malim tvrtkama da svoju kontrolu kvalitete dovedu na višu razinu.

Smanjenje rizika ljudske pogreške
Eco Titrator čini titraciju jednostavnom i pouzdanom: korisnici samo moraju odabrati traženu standardnu ​​metodu na dodirnom korisničkom sučelju instrumenta, unijeti veličinu uzorka i jednim dodirom zaslona pokrenuti titraciju. Analiza se provodi automatski, uključujući dokumentaciju rezultata u skladu s GLP-om.

Savršeno rješenje za mnoge industrije
Od hrane i pića do petrokemije, do analize vode i završne obrade - u kombinaciji sa senzorima kvalitete tvrtke Metrohm, Eco Titrator je idealno rješenje za kontrolu kvalitete u gotovo svim industrijama.

Lokalno dostupni servis i podrška
Gdje god se nalazili, korisnici Eco Titrator-a mogu se osloniti na lokalni servis i podršku koju pruža globalna prodajna organizacija Metrohma s podružnicama i agencijama u 120 zemalja.

Novosti

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas