Novosti

202X procesni analizatori

2. studenog 2023.

Predstavljanje poboljšanih rješenja za preciznu procesnu analizu

202X procesni analizatori
procesna analitika

Metrohm Process Analytics s uzbuđenjem najavljuje najnoviju verziju svojih 202X revolucionarnih analizatora procesa. U svojoj kontinuiranoj potrazi za izvrsnošću, Metrohm je predstavio modele za teške uvjete rada (HD), revolucionizirajući procesne analize za različite industrije. 

 

Skok unaprijed u izvedbi 

U današnjem brzom industrijskom okruženju od najveće je važnosti postizanje vrhunskih performansi uz cjenovnu isplativost. Metrohm Process Analytics poslušao je zahtjeve tržišta i uvodi poboljšane procesne analizatore 202X HD. Ovi analizatori su sada opremljeni za teške uvjete rada, projektirani da zadovolje rigorozne zahtjeve analize uzoraka čak i u najzahtjevnijim okruženjima. 

 

Pojednostavljenje, preciznost, poboljšana učinkovitost 

Ključna inovacija u 202X HD procesnim analizatorima je njihov pojednostavljeni dizajn koji eliminira potrebu za dodatnim radnjama. Ovo plug-and-play rješenje nudi besprijekornu integraciju u postojeće sustave, omogućujući jednostavan rad i smanjeno održavanje. S ovim revolucionarnim pristupom, Metrohm postavlja novi standard za preciznost i učinkovitost u procesnim analizama. 

 

Svestranost bez premca 

2026 HD Titrolyzer i 2029 HD Process Photometer dragulji su ove poboljšane linije. Ovi analizatori ne samo da održavaju svoju preciznost kod zahtjevnih uzoraka, već nude i neusporedivu mogućnost nadogradnje, osiguravajući glatke prijelaze za složene uzorke. Napravljeni s IP66 zaštitom robusnih kućišta, ovi instrumenti stoje kao dokaz pouzdanosti, čak i u najzahtjevnijim industrijskim okruženjima.  

 

Svladavanje surovih okruženja s lakoćom 

Metrohm Process Analytics poduzeo je veliki korak u kemijskoj otpornosti ugradnjom robusnih ventila za uzorkovanje i FEP (florirani etilen-propilen) cijevi u ove analizatore. Ovaj dodatak proširuje njihovu upotrebu u korozivnim okruženjima u širokom rasponu industrija, dodatno poboljšavajući njihovu primjenjivost i vrijednost. 

Preuzmite brošuru

Pošaljite upit

Novosti

OMNIS NIRS analizator
Spektroskopija

OMNIS NIRS analizator

Uz OMNIS NIRS, univerzalna platforma za kemijsku analizu tvrtke Metrohm postaje moćnija: uz sve varijante titracije,...
Novi Eco Coulometer
titracije

Novi Eco Coulometer

Metrohm sa zadovoljstvom predstavlja Eco Coulometer, robustan, samostalan titrator jednostavan za korištenje i za...
1234

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas

123movies