O tvrtci

Prezentacija tvrtke PRIMALAB

Našim kupcima nudimo kompletna rješenja na području laboratorijske i procesne analize, instalacije instrumenata, pilot i industrijskih sistema s kontrolom i regulacijom opreme, upoznavanje s testnim procedurama, razvoj analitičkih metoda, upoznavanje sa sigurnim i učinkovitim radom instrumenata.

Sudjelujemo na stručnim osposobljavanjima, nudimo stručna obrazovanja korisnika, održavanje opreme u garancijskom roku kao i van garancijskog roka.

Tvrtka Primalab d.o.o., sa sjedištem u Polzeli u Sloveniji, su 1. lipnja 2006. godine ustanovili  gđa. Mojca Divjak Gulin i gdin. Simon Uršić.

1. siječnja 2010. tvrka Metrohm AG, Švicarska, odabrala je i ovlastila tvrku Primalab d.o.o. za novog distribucijskog partnera na cjelokupnom području bivše Jugoslavije (osim Makedonije) i Albanije. Tvrtka Primalab d.o.o. je time postala jedini zastupnik odgovoran za prodaju, podršku, jamstva i servis Metrohomovih proizvoda.

U svakom trenutku želimo biti prisutni kod korisnika s rješenjima i podrškom za učinkovit rad instrumenata, koji su nam dani s povjerenjem od strane dobavljača s kojima smo usko povezani. Često naš program i aktivnosti prerastaju u rješenja na pilot ili industrijskom nivou.

Svakodnevno se educiramo i radimo u timskom okruženju kako bismo mogli ponuditi i kompleksnija rješenja na zahtjev naših kupaca.

Odlučni smo napraviti sve potrebno kako bi naši korisnici ostali zadovoljna i odana stranka Primalab-a, člana grupacije Metrohm, dobavljača opreme i servisa iz našeg programa kojeg predstavljamo na našoj internet stranici i u razgovoru s Vama kao našim sadašnjim i budućim partnerima.

Osnovni podaci

Puno ime Primalab društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Ime tvrtke PRIMALAB d.o.o.
Adresa Petrovaradinska 1A-1B
Pošta 10 000 Zagreb
MB 080714544
OIB 83028109264
U sustavu PDV-a DA
Transakcijski račun 2402006-1100564888 - ERSTE BANK d.d.
IBAN HR8924020061100564888 - ERSTE BANK d.d -   SWIFT: ESBCHR22

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas

123movies