Novosti

2060 The NIR Analyzer

29. rujna 2022.

Rješenje “ključ u ruke” za Process Analytical Technology (PAT)

2060 The NIR Analyzer
NIR spektroskopija, procesna analitika

Metrohm Process Analytics predstavlja novog člana platforme 2060: 2060 The NIR Analyzer. Sa svojim dizajnom spektrografa visoke propusnosti, ovaj procesni analizator savršeno je rješenje za inline procesno praćenje više parametara u isto vrijeme.

 

Maksimalna fleksibilnost za inline mjerenja prilagođena vašim potrebama

2060 NIR analizator može mjeriti do pet (5) točaka uzorkovanja udaljenih stotinama metara i dostupan je u četiri različite konfiguracije za ciljanje više aplikacija i industrija – 2060 The NIR Analyzer2060 The NIR-R Analyzer2060 The NIR-Ex Analyzer i 2060 The NIR-REx Analyzer.

 

Praćenje procesa podignuto na potpuno novu razinu

Da biste dobili najviše od NIR analize, potreban je pametan softver: 2060 The NIR Analyzer ima prava softverska rješenja za Process Analytical Technology (PAT). Ugrađeni vrhunski softverski proizvodi u 2060 NIR analizatoru, softveru IMPACT i softveru OMNIS, pružaju najveće prednosti vašeg procesnog  analizatora. Softver IMPACT je korisničko sučelje, sa svim mogućnostima pametnog programiranja, prikaza rezultata i komunikacijskih protokola s upravljačkom sobom postrojenja. U međuvremenu softver OMNIS nadzire sve analize podataka i sadrži paket kemometrije. Kao rezultat ove kombinacije, 2060 The NIR Analyzer idealan je alat za podršku PAT-u.

 

Certificiran za najteža okruženja

U mnogim industrijama različiti proizvodni procesi klasificiraju se kao potencijalno eksplozivna atmosfera, u kojoj se mogu pojaviti veće koncentracije zapaljivih plinova, para ili prašine. To implicira da je ključno da procesni analizatori budu sigurni u radu i da ne uzrokuju eksplozije. 2060 The NIR-Ex Analyzer i 2060 The NIR-REx Analyzer razvijeni su za takve teške procese. Kućište pod tlakom izravno na sustavu ima prednost u tome što se ne moraju koristiti daljnja zaštitna kućišta. Osim toga, svi električni priključci su svojstveno sigurni. To rezultira jednostavnom implementacijom prema IECEx propisima ili EU ATEX smjernicama.

Preuzmite brošuru

Pošaljite upit

Novosti

OMNIS NIRS analizator
Spektroskopija

OMNIS NIRS analizator

Uz OMNIS NIRS, univerzalna platforma za kemijsku analizu tvrtke Metrohm postaje moćnija: uz sve varijante titracije,...
Novi Eco Coulometer
titracije

Novi Eco Coulometer

Metrohm sa zadovoljstvom predstavlja Eco Coulometer, robustan, samostalan titrator jednostavan za korištenje i za...
2060 The NIR Analyzer
NIR spektroskopija, procesna analitika

2060 The NIR Analyzer

Metrohm Process Analytics predstavlja novog člana platforme 2060: 2060 The NIR Analizator. Sa svojim dizajnom...
123

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas

123movies