Novosti

2060 VA/CVS procesni analizator

10. lipnja 2024.

Metrohm Process Analytics pokreće online va/cvs analizator za analizu metala i organskih aditiva u tragovima

2060 VA/CVS procesni analizator
ELEKTROKEMIJA, procesna analitika

Voltammetrijska analiza je snažna metoda za identificiranje elektrokemijski aktivnih tvari, koje obuhvaćaju anorganske i organske ione, kao i neutralne organske spojeve. Njegova primarna primjena leži u otkrivanju količina iona prijelaznih metala u tragovima na različitim matriksima. U brojnim je industrijama održavanje kontinuirane kontrole nad proizvodnim procesima, osiguravanje kvalitete proizvoda i praćenje sastava toka otpada od presudne važnosti za informirano donošenje odluka i usklađivanje s propisima. Malo analitičkih metoda može pružiti niske granice kvantifikacije sa različitim varijacijama matriksa kao rezultat fluktuacije procesa. Rješavanje ovih izazova moguće je sa procesnim analizatorom 2060 VA / CVS tvrtke Metrohm Process Analytics, posebno dizajniranim za analizu metala i organskih aditiva u tragovima.

 

Sveobuhvatna voltammetrijska analiza u različitim industrijama

2060 VA procesni analizator ima širok raspon namjena u različitim industrijama. Može analizirati metale i mikronutrijente u hrani, stočnoj hrani, vodi i sastojcima. U petrokemiji i biogorivima otkriva nisku razinu teških metala tijekom odsumporavanja dimnih plinova. U farmaceutskim proizvodima osigurava sigurnost injekcija saharoze željeza. Također prati razinu metala u uzorcima okoliša, morskoj vodi, elektranama i kemijskim procesima.

 

Cikličko Voltammetrijsko skidanje za proizvodnju čipova i ploča

Posebno dizajniran za kupke za galvanizaciju ključne u proizvodnji PCB-a i poluvodiča, ovaj najsuvremeniji analizator koristi CVS / CPVS voltammetrijske metode skidanja. 2060 CVS procesni analizator jamči precizne uvide bitne za osiguranje kvalitete i optimizaciju procesa. Opremljen identičnim hardverom i softverom za analizu kao Metrohmov profesionalni CVS laboratorijski instrument, osigurava preciznu replikaciju CVS mjerenja iz laboratorija u proizvodno okruženje.

 

Poboljšana analiza procesa

2060 VA / CVS procesni analizator može izmjeriti do deset (10) točaka uzorkovanja i ima dva ugrađena softverska proizvoda, IMPACT softver i softver Viva, koji pružaju najveće koristi za vaš procesni analizator.

 

2060 VA Process Analyzer 2060 CVS Process Analyzer

Pošaljite upit

 

Novosti

OMNIS NIRS analizator
Spektroskopija

OMNIS NIRS analizator

Uz OMNIS NIRS, univerzalna platforma za kemijsku analizu tvrtke Metrohm postaje moćnija: uz sve varijante titracije,...
Novi Eco Coulometer
titracije

Novi Eco Coulometer

Metrohm sa zadovoljstvom predstavlja Eco Coulometer, robustan, samostalan titrator jednostavan za korištenje i za...
1234

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas

mangakakalot