Novosti

Novi Eco KF Titrator

31. kolovoza 2020.

Novi Eco KF Titrator omogućava određivanje sadržaja vode jednostavno, sigurno i pouzdano

Novi Eco KF Titrator
titracije

Metrohm predstavlja Eco KF Titrator za jednostavno, sigurno i pouzdano određivanje sadržaja vode pomoću volumetrijske Karl Fischer titracije. Instrument proizveden u Švicarskoj je idealno rješenje za laboratorije kontrole kvalitete (QC) koji traže vrhunsku kvalitetu vrlo konkurentne cijene: garancija od 3 godine na Eco KF Titrator znaći da je posljedni član Eco obitelji instrumenata raspoloživ za samo nekoliko dolara po danu. 

Preuzmite brošuru

 

Kada govorimo o metodama za određivanje sadržaja vode, Karl Fischer titracija je zlatni standard: to je direktna metoda specifična za vodu, vrlo je osjetljiva, brza i jednostavna za upotrebu. Sukladno tome, brojne norme poput EN, ISO, ASTM, DIN i druge opisuju volumetrijsku Karl Fischer titraciju za matrice od hrane, petrokemije do boja, te mnoge druge.

Eco KF Titrator omogućava određivanje sadržaja vode povoljno – i jednostavno: primjeri metoda su unaprijed instalirani na instrumentu; korisnici jednostavno odaberu svoju metodu i pokrenu je dodirom na ekranu instrumenta. Sama titracija se pokreće automatski što znači da nema rizika od pogreške operatera. Svaki rizik od fizičkog kontakta s Karl Fischer kemikalijama je spriječen: titracijska posuda se prazni i puni pritiskom na gumb pumpe za otapalo nakon svake analize.

Rad u skladu s GLP zahtjevima je jednostavan s Eco KF Titratorom: izvještaji s kompletnim informacijama tko je izvodio određenu metodu i kada se može jednostavno generirati u PDF formatu.  Izvještaji se također mogu spremiti na USB stick ili ispisati putem pisača spojenog na instrument.

Nije nešto što se može uzeti zdravo za gotovo: uz Eco KF Titrator dolazi lokalna servisna i aplikativna podrška osigurana od globalne mreže Metrohm-ovih ureda i distributera. 

Više informacija o Eco KF titratoru

Novosti

CO₂NTROL
procesna analitika

CO₂NTROL

S ciljem da znanstvenicima i inženjerima bioprodukcije pruži veću kontrolu za mjerenje, praćenje i automatizaciju...
12

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas