Novosti

OMNIS NIRS analizator

9. travnja 2024.

Metrohm predstavlja novi NIR spektrometar na OMNIS platformi

OMNIS NIRS analizator
Spektroskopija

Uz OMNIS NIRS, univerzalna platforma za kemijsku analizu tvrtke Metrohm postaje moćnija: uz sve varijante titracije, near infrared spektroskopija sa svim svojim prednostima (brzo, jednostavno za korištenje, nedestruktivno, bez kemikalija) je sada također dostupna u OMNIS-u. OMNIS NIRS dolazi u tri verzije: OMNIS NIRS Liquid za tekuće uzorke, OMNIS NIRS Solid za krute i viskozne matrice i OMNIS NIRS Liquid/Solid, što korisnicima omogućuje mjerenje i tekućih i krutih uzoraka na istom uređaju. 

 

Brže – analiza više parametara za rezultate u sekundi 

S OMNIS NIR analizatorom svatko može mjeriti tekuće i krute uzorke za manje od 10 sekundi. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji senzora, tekući uzorci se brzo i precizno podešavaju na bilo koju željenu temperaturu između 25 i 80°C, a umetanje uzorka detektira se za brzu analizu velikih serija uzoraka bez potrebe za interakcijom sa softverom. Krutine se mjere u automatiziranom rotacijskom načinu rada čime se osigurava najveća ponovljivost rezultata čak i za vrlo nehomogene uzorke. 

 

Lakše – OMNIS NIRS znači near infrared spektroskopiju za sve 

Za OMNIS nije potrebno prethodno znanje o kemometriji. OMNIS Model Developer (OMD) automatski definira parametre modela predviđanja i tako čini integraciju NIR spektroskopije jednostavnom. OMNIS NIR analizatori prepoznaju držače uzorka, što osigurava korištenje ispravnih posuda za uzorke prema definiranim SOP-ovima. Ova značajka i jasne korisničke upute koje pruža softver OMNIS smanjuju rizik od korisničkih pogrešaka gotovo na nulu. 

 

Učinkovitije – sinergija near infrared spektroskopije, titracije i automatizacije 

S OMNIS-om prednosti univerzalne platforme dolaze do izražaja: korisnici sada mogu jednostavno kombinirati near infrared spektroskopiju s titracijom u potpuno automatiziranoj postavci s OMNIS robotom za uzorke. Rezultat je potpuno integrirano rješenje koje se može prilagoditi prema zahtjevima pojedinačnih korisnika. 

 

Preuzmite brošuru

Pošaljite upit

Novosti

OMNIS NIRS analizator
Spektroskopija

OMNIS NIRS analizator

Uz OMNIS NIRS, univerzalna platforma za kemijsku analizu tvrtke Metrohm postaje moćnija: uz sve varijante titracije,...
Novi Eco Coulometer
titracije

Novi Eco Coulometer

Metrohm sa zadovoljstvom predstavlja Eco Coulometer, robustan, samostalan titrator jednostavan za korištenje i za...
1234

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas

123movies